×

Tour de France blog


 
(advertentie)

De Kanshebbers in de Tour


De Kanshebbers in de Tour
ma 6 jul 2015. De Kanshebbers in de Tour tijdens de proloog Lees meer.

Het Podium in Utrecht... Rohan Dennis, Rohan Dennis, Rohan Dennis en Joop


Het Podium in Utrecht... Rohan Dennis, Rohan Dennis, Rohan Dennis en Joop
ma 6 jul 2015. Het was weer hard rennen om ook nog het podium te halen, maar het was me net gelukt. Op het moment dat ik de camera in de aanslag had kwam Rohan Dennis voor de eerste keer het podium op Lees meer.

De 2e Etappe naar Neeltje Jans


De 2e Etappe naar Neeltje Jans
ma 6 jul 2015. Zondag de renners nog even uitzwaaien vanuit Utrecht Lees meer.
 
Rodriguez wint in Huy, Dumoulin stapt af

Rodriguez wint in Huy, Dumoulin stapt af
ma 6 jul 2015. Vandaag zat het venijn in de staart. Met drie colletjes van de 4e categorie en de finish op de Muur van Hoei (3e cat.) waren er eindelijk punten voor de bolletjestrui te halen. Bovendien konden de favorieten zich met elkaar meten op de Muur die op sommige plekken een stijgingspercentage van maar liefst 19% kent. Na een etappe met een enorme valpartij wist Joaquim Rodriguez op de Muur van Huy te winnen, vlak voor Froome die vooral een mentale tik uitdeelde aan Contador, Nibali en Quintana. Lees meer.
Weekendje Nederland

Weekendje Nederland
zon 5 jul 2015. Niemand hoopt op een saai eerste weekend in de Tour de France. Gelukkig gebeurde dat ook niet. Op zaterdag legden de renners in een snikheet Utrecht de eerste 14 kilometer af. De oorverdovende aanmoedigingen van het publiek dat in grote getale de warmte had getrotseerd, zorgden voor de Nederlandse renners voor een ongehoord thuisvoordeel. Lees meer.
De warmte viel mee

De warmte viel mee
zat 4 jul 2015. Ik heb de hele dag langs het parcours gestaan, bij de eerste bocht na de start. Ik de schaduw was het goed uit te houden. En nog net op tijd voor het uitreiken van de truien. Meer impressie vanuit Utrecht volgt. Ik ben doodop... Lees meer.
 
Rugummers Tour de France 2015

Rugummers Tour de France 2015
vr 3 jul 2015. De ploegen hebben hun opstellingen definitief, de teampresentatie in Utrecht is geweest. Minder dan 24 uur voor de start heeft uw verslaggever zijn spullen gepakt om morgen de proloog van dichtbij te bekijken. Lees meer.
Starttijden Nederlanders Belgen en prominenten

vr 3 jul 2015. Starttijden Nederlanders, Belgen en prominenten. De EritreŽr Daniel Teklehaymanot van MTN-Qhubeka bijt de spits af om 14.00 uur. Hij zal de eerste van de 198 renners die van het startpodium in Utrecht zullen rollen, om het parcours van 13,8 kilometer af te leggen. Vincenzo Nibali zal als laatste vertrekken, om 17.17 uur. Lees meer.
Starttijden Ronde van Frankrijk in Utrecht

Starttijden Ronde van Frankrijk in Utrecht
don 2 jul 2015. Nog even en dat gaat de Tour weer echt beginnen. De tas is gepakt, uw verslaggever is zo goed als onderweg voorzien van camera's, petje en veel water. Ik moet al bijna niet aan denken de hele dag in de hitte te staan, laat staan dat ik een proloog moet fietsen, maar de Tour wacht op niemand dus gaat het feest om 14:00 uur van start.

De laatste renner rolt van het podium om 17:17. Dus voor 18:00 is er na EriK Breukink eindelijk weer eens een Nederlandse Gele Trui drager. Go Tom! Lees meer.
 
(advertentie)


Blader eens door de oudere berichten. pagina: 3/9; vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende